Ekspertët këshillojnë heqjen e testit të maturës

Rreth 31 mijë maturantë pritet t’i nënshtrohen këtë vit provimit shtetëror të maturës, prej tyre 26 mijë që janë të këtij viti dhe 6 mijë që kanë mbetur nga vitet e kaluara. Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë (MASHT) ka konfirmuar se janë në fazën finale të...
Më shumë