MASHT fillon përgatitjet për provimin e maturës shtetërore 2017

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami, ka takuar koordinatorët për organizimin e Provimit të Maturës Shtetërore 2017, me ç’rast është shprehur i kënaqur për përzgjedhjen për herë të parë të koordinatorëve për mbarëvajtjen e procesit të Testit të Maturës...
Më shumë