Provimi i Maturës do të zhvillohet në ambiente të mbyllura

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) ka marrë vendim që Provimi i Maturës sivjet të organizohet në ambiente të mbyllura, me qëllim që të eliminohen keqpërdorimet e mundshme. Madje, nëpër klasa do të lejohen vetëm 15 nxënës, ndërsa edhe monitorimi do të jetë...
Më shumë