Ministri Bajrami bisedoi me udhëheqës komunal dhe udhëheqës të shkollave për Provimin e Maturës

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami, është takuar sot me kryetarë të komunave, drejtorë komunal të arsimit dhe drejtorë të shkollave të mesme të larta të Kosovës, me të cilët ka biseduar për administrimin e Provimit Shtetëror të Maturës, pjesa e parë e...
Më shumë