Palët përplasen për pragun e Provimit të Maturës

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport ka mbajtur sot dëgjimin publik lidhur me Provimin e Maturës Shtetërore. Në këtë debat, ku të ftuar ishin përfaqësueses të MASHT-it, shoqërisë civile, prindër dhe aktorë të tjerë, kishte mendime të ndryshme lidhur...
Më shumë