Maturantët duhet ta kalojnë pragun e kalueshmërisë edhe këtë vit

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) i ka njoftuar maturantët se duhet që edhe sivjet t’i nënshtrohen Provimit Shtetëror të Maturës dhe ta kalojnë pragun prej 50 për qind të rezultatit të përgjithshëm të pikëve të këtij provimi. Pavarësisht se Qeveria e Kosovës...
Më shumë