Prezantohet projektligji për heqjen e pragut të kalueshmërisë të testit të maturës

Në mbledhjen e qeverisë ministri i Arsimit dhe Teknologjisë Arsim Bajrami paraqiti Projektligjin e Provimit të Maturës Shtetërore me të cilin këtij provimi i hiqet pragu i kalueshmërisë. Bajrami njoftoi kabinetin qeveritar se ky projektligj është rishikim i Ligjit për Provimi...
Më shumë