Mbi 3 mijë studentë pritet të pranohen në afatin e dytë në UP

Të hënën është hapur edhe zyrtarisht konkursi i afatit të dytë për pranimin e studentëve në Universitetin e Prishtinës. 3192 studentët parashihet të pranohen në këtë afat, 1854 prej të cilave studentë të rregullt dhe 1338 me korrespondencë. Sipas Adem Behës, këshilltarit të...
Më shumë