Sivjet s’ka studime për matematikë në UP

Këtë vit definitivisht nuk do të ofrohen studime në Departamentin e Matematikës të Fakultetit të Shkencave Matematiko-Natyrore në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), i ka kthyer përgjigje negative kërkesës së...
Më shumë

Këtë javë shpallet konkursi plotësues në UP

Universiteti i Prishtinës ”Hasan Prishtina”, pritet që gjatë kësaj jave të shpallë konkursin plotësues për pranimin e studentëve për vitin akademik 2014/2015. Senati i Universitetit të Prishtinës do të mblidhet gjatë kësaj jave për të miratuar propozimet nga Fakultetet për vendet...
Më shumë