support@testimatures.com

Përgatitja e duhur, çelësi i suksesit!

Përgatitjet për provimin e maturës dhe arritja e rezultateve të synuara do t'ju bëjnë që të ndiheni mirë dhe krenar gjatë gjithë jetës.

Ethet e Maturës 2014 kanë filluar!

Dita e dytë e provimit të maturës shtetërore do të mbahet më 28 qershor.
Ju mund të shkarkoni testet e viteve të kaluar, përkatësisht testet e viteve 2008, 2009, 2010, 2012.
Gjeni pyetjet dhe përgjigjet për testet e maturës të vitit 2012 të klasifikuara sipas lëndëve mësimore.
Nëse keni ndonjë pyetje për të cilën dëshironi të dini përgjigjen, dërgoni atë tek ne. Pas pranimit të pyetjes, përgjigja e saj do të publikohet në faqen tonë.
11 Ditë
11 Orë
26 Min
19 Sec
Publikimi i rezultateve të testit të maturës edhe :

Çelësi për hyrje në Universitet

Rezultatet e mira në testin e matematikës në provimin e maturës shtetërore paraqesin një mundësi më shumë për pranimin në Universitet.
Më shumë

Blogu

Mbi 100 të dyshuar për manipulime në Testin e Maturës

Ministria e Arsimit ka paralajmëruar se do të ngre kallëzime penale për të dyshuarit që janë përfshirë në manipulime gjatë mbajtjes së testit të maturës të mbajtur më 14...
Më shumë

MAShT-i me Udhëzim administrativ për parandalim të kopjimit në test të maturës

Prej tre deri në pesë vjet do të dënohet dhe me moslejim që të marrë pjesë në provimin e maturës maturanti që zihet duke kopjuar, në provim të maturës. Ky vendim është...
Më shumë

Testi i maturës do të anulohet pjesërisht

Testi i maturës do të anulohet, pjesërisht. Kështu, do të veprojë Ministria e Arsimit, me qendrat ku evidentohet se ka pasur parregullsi, raporton KTV. Por në rasti...
Më shumë

Vjedhësve do t’u anulohen rezultatet e maturës

Nga nesër (e hënë 16 qershor 2014) fillon leximi i testeve të maturës. Kjo është konfirmuar Mustafë Kadriu, udhëheqës i njësisë për standarde, vlerësim dhe monitorim si...
Më shumë

Programi orientues 2014

Programi orientues për përgatitjen e Provimit të Maturës 2014, paraqet një fond të përmbledhur të programeve për lëndët të cilat përfshihen në Testin e Maturës 2014, të të gjitha drejtimeve, të cilat konsiderohen se janë të domosdoshme për vlerësim.

Matura shtetërore 2014

Provimi i maturës shtetërore 2014 tashmë po afrohet. Provimi i maturës është një sfidë dhe një moment i rëndësishëm në jetën tuaj sepse rezultatet pozitive do të ju mundësojnë vazhdimin e arsimit universitar.

Për ne

Testimatures.com është faqja e vetme dedikuar maturantëve në Republikën e Kosovës.
Filozofia jonë mbeshtetet në ofrimin e ndihmës dhe këshillave në drejtim të plotësimit të nevojave dhe kërkesave të maturatëve për të siguruar një rezultat të kënaqshëm në Testin e Maturës. Në kuadër të faqes përfshihen:
  • Testet e maturës të viteve të kaluara
  • Zgjidhjet e testeve të viteve të kaluara
  • Informata për mundësitë e studimit
  • Informata për bursa